Rendőrségi hírlevél

Mindenszentek és Halottak Napja

Közeleg Mindenszentek és Halottak Napja, Szomorú tapasztalat, hogy a kegyelet napjaiban a temetőkben és közvetlen környezetükben gyakrabban fordulhat elő zseblopás, gépkocsi-feltörés, kerékpárlopás, rablás, valamint a sírokról történő virág és koszorú eltulajdonítás, továbbá az ingatlantulajdonos távollétét kihasználva lakásbetörés, illetve besurranás.

Rendőrségi hírlevél

A csalók által használt újabb módszerekkel kapcsolatban jelent meg a rendőrség felhívása, melynek részletei és az aktuális hírlevelek a cikkben találhatóak.

Rendőrségi hírlevél

A sok hasznos információ mellet, mint pl. az online vásárlásban rejlő veszélyek, most krimi írói és rajzpályázatról is szó esik az ORFK Rendészeti Főigazgatóság Ügyeleti Főosztályának és a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Bűnmegelőzési Osztályának aktuális hírleveleiben.

Újvárfalván bujkált a körözött

rendőrségi hírek

A nagybajomi rendőrök fogták el. B. Kevint, aki ellen a Kaposvári Törvényszék jármű önkényes elvétele bűntett elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki.

Ittasan, vezetői engedély nélkül

rendőrségi hírek, Ittasan, vezetői engedély nélkül

A hatályba lépett szigorítás alapján 2021. május 14-től már eltiltási határozat nélkül is őrizetbe kerülhetnek azok a járművezetők, akik nem rendelkeznek vezetői engedéllyel.

Signal for Help!

A magyar köztudatba a rendőrség egy olyan, nemzetközi porondon feltűnt segítségkérő jelzést vezet be, amellyel a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek akár némán is jelezni tudják, hogy veszélyben vannak.