Nagybajom város logója
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Személyes élménybeszámolók nagybajomiaktól: nagybajomiakról, Nagybajomról.
Családi Nap 2022

Családi Nap 2022

2022 augusztus 10.
Augusztus 7-én, vasárnap került megrendezésre a nagybajomi Családi Nap a művelődési ház udvarán. A programok mellett büfé és a Hömpölygő termelői és kézműves piac árusai fogadták egész nap a kilátogatókat. Ingyenes vidámpark, trambulin, kosárfonás, csillámtetkó, óriásbuborék, babasarok, a Nagyatádi Sakk Egylet pavilonja és a Nagybajomi Önkéntes Tűzoltó Egyesület habpartija nyújtott remek szórakozási lehetőséget minden korosztály számára.
Interjú Kiss Józseffel

Interjú Kiss József korábbi ÁFÉSZ-elnökkel

2021 december 23.
Kiss József, leginkább a nagybajomi ÁFÉSZ korábbi elnökeként ismert Nagybajomban, de mélyen letette keze nyomát a helyi futballcsapat szervezésében is, valamint részese volt a Nagybajom-Gyergyószárhegy testvérkapcsolat kialakításában és működtetésében.
Az első Ősz ízei 2021

Az első Ősz ízei

2021 szeptember 30.
Idén rendeztük meg hagyományteremtő szándékkal első alkalommal az Ősz ízei elnevezésű gasztro-kulturális rendezvényünket. A rendezvény alapgondolata már évek óta a fiókban hevert, ám az elmúlt másfél év lezárásai most tették lehetővé a megvalósítást.
eXtremeMan 2021

Élménybeszámoló

2021 augusztus 31.
650 extrememan versenyző, közel 50 önkéntes, nagyszerű fogadtatás és vendégszeretet, valamint kitűnő hangulat jellemezte a 180 km-es kerékpáros versenyútvonal nagybajomi frissítő állomását. A verseny résztvevői kb. 10:00 óra és 14:00 óra között haladtak át a kerékpáros táv 59 kilométerpontján.
Erzsébet-tábor 2021

Napközis Erzsébet-táborunk egy hete

2021 augusztus 5.
Egy sikeres tábor receptje: Végy 28 gyermeket, sok-sok állatot és még több élményt! Sok-sok izgalmas programmal egybekötött tanulás és szuper hangulat jellemezte az Erzsébet-táborunk egy hetét, mely 28 gyermek részvételével került megrendezésre.
zempléni vándortábor 2021

A Zempléni-hegység felfedezése

2021 július 23.
Az alternaivos vándortábor az egyik kedvenc programunk. Idén a Zempléni-hegységet vettük célba. A mostani volt, a pilisi, a mátrai és a bakonyi után a sorban a negyedik. A Zemplénnél sokkal messzebbre Magyarországon nem tudtunk volna Nagybajomból eljutni…