Nagybajom város logója
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Tartalomjegyzék

Stratégiák, koncepciók, tervek

Integrált Városfejlesztési Stratégia

Az integrált városfejlesztési stratégia egy fejlesztési szemléletű középtávú dokumentum, amelynek célja a területi alapú, területi szemléletű tervezés megszilárdítása a városokban, a városrészre vonatkozó célok meghatározása, és azok középtávú megvalósítása. 

PDF letöltése

Dokumentum letöltése
Mérete: 5844.5 KB

PDF letöltése

Településfejlesztési stratégia 2023 május 8.
Mérete: 7137.4 KB

Helyi Esélyegyenlőségi Program

Összhangban az Egyenlő Bánásmódról és az Esélyegyenlőség Előmozdításáról szóló 2003. évi CXXV. törvény, a helyi esélyegyenlőségi programok elkészítésének szabályairól és az esélyegyenlőségi mentorokról szóló 321/2011. (XII. 27.) Korm. rendelet és a helyi esélyegyenlőségi program elkészítésének részletes szabályairól szóló 2/2012. (VI. 5.) EMMI rendelet rendelkezéseivel, Nagybajom Város Önkormányzata Esélyegyenlőségi Programban rögzíti az esélyegyenlőség érdekében szükséges feladatokat.

PDF letöltése

Dokumentum letöltése
Mérete: 1537 KB

Helyi Építési Szabályzat

A rendelet hatálya alá tartozó területen területet felhasználni, telket alakítani, építési és bontási tevékenységet folytatni, épület, építmény rendeltetését megváltoztatni, valamint ilyen célra hatósági engedélyt adni – az általános érvényű jogszabályok mellett – e rendelet előírásainak és a szabályozási terveknek megfelelően szabad.

PDF letöltése

Dokumentum letöltése
Mérete: 553.8 KB

Településképi rendelet

A rendelet célja Nagybajom sajátos településképének társadalmi bevonás és konszenzus által történő védelme és alakítása. A helyi védelem célja a Nagybajom településképe és története szempontjából meghatározó építészeti örökség kiemelkedő értékű elemeinek védelme, jellegzetes karaktereinek a jövő nemzedékek számára történő megóvása.

PDF letöltése

Dokumentum letöltése
Mérete: 705.8 KB

PDF letöltése

Belterületi szabályozási terv letöltése
Mérete: 2001.5 KB

PDF letöltése

Külterület szabályozási terv letöltése
Mérete: 32551.4 KB

PDF letöltése

Településszerkezeti terv letöltése
Mérete: 4784.8 KB