Nagybajom város logója
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

MEGHÍVÓ

meghívó

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. október 25-én (szerdán) 18:00 órai kezdettel rendkívüli nyilvános ülést tart a Városháza nagytermében, amelyre tisztelettel meghívom.

Családi- és Városnap 2023

Családi nap

Idén augusztus 5-én szombat kerül megrendezésre Nagybajomban a Családi- és Városnap. Sokrétű zenés, sport és szórakoztató programokkal várunk szeretettel minden érdeklődőt!

Főzzön a legjobb!

Főzőverseny

A családi- és városnap főzőversenyére várjuk a csapatok jelentkezését! Jelentkezni a 06 20 212 6948-as telefonszámon lehetséges 2023. augusztus 1-ig. További részletek a cikkben.

Hömpölygős Húsvétváró!

Hömpölygős Húsvétváró

Sok szeretettel várunk mindenkit, izgalmas húsvéti programokkal és kalácssütéssel! Díszítsük fel együtt Nagybajom tojásfáját. Részletek és programok a bejegyzésben olvashatóak!

Március 15. Nagybajomban

2023 március 15.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségen színvonalas és tartalmas műsorral emlékeztünk meg a 175 évvel ezelőtt történtekről, köszönet a résztvevőknek! A rendezvényen készült fotók a cikkben találhatók!

Ünnepeljünk együtt március 15-én!

március 15 ünnep

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete nevében tisztelettel meghívom Önt és kedves családját az 1848-as forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségre 2023. március 15-én (szerda) 17.30 órára a II. világháborús emlékműhöz, hogy együtt, fáklyás felvonulással érkezzünk a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házhoz.

Ünnepi megemlékezés és díjátadó

1956 október 23 ünnepség

Október 23-án, vasárnap délután tartottuk az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére szervezett közös megemlékezést, valamint Nagybajom Város kitüntető díjainak átadóját.

Meghívó megemlékezésre

október 23 megemlékezés

Nagybajom Város Önkormányzata és Képviselő-testülete nevében sok szeretettel meghívom Önt az 1956-os forradalom tiszteletére szervezett közös megemlékezésre, valamint Nagybajom Város kitüntető díjainak átadójára, 2022. október 23-án (vasárnap) 16 órára a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házba.

Meghívó a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

Meghívó a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

Nagybajom Város Önkormányzata szeretettel meghív és vár mindenkit a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából szervezett műsorra és megemlékezésre, 2022 június 4-én, szombaton.