Október 23. Nagybajomban

Október 23. Nagybajomban

Az önkormányzat péntek este a művelődési házban tartott ünnepi megemlékezést az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, annak hőseire emlékezve. Az ünnepség keretében Nagybajom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kitüntető díjakat adományozott.

Színházi előadás

Színházi előadás

2021. november 3-án Ivancsics Ilona és Színtársai Életben maradtak című előadására várjuk az érdeklődőket a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házba 18.00 órai kezdéssel.

A belépőjegy 1 000 Ft, regisztrálni a 06 20 212 6948-as telefonszámon és személyesen a könyvtárban lehet.

VIII. Töklámpás kiállítás

VIII. Töklámpás kiállítás

Október 30-án, szombaton nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre Nagybajomban, a kemencesoron a Töklámpás kiállítás. Forró teával és kemencében sült tökkel várnak mindenkit a szervezők.

Meghívó közös megemlékezésre

október 23 megemlékezés 2021

Nagybajom Város Önkormányzata és Képviselő-testülete sok szeretettel és tisztelettel hívja Önt és kedves családját közös megemlékezésre az 1956-os forradalom tiszteletére, valamint Nagybajom Város kitüntető díjainak ünnepélyes átadójára.

Ősz Ízei kulturális délután

Ősz Ízei kulturális délután

Szeptember 26-án Ősz Ízei kulturális délután és termelői piac a Kemencesoron!
A rendezvényen megmérettetnek nagybajomi pálinkák, lekvárok és piték, valamint otthon elkészített madárijesztőket is várunk. Friss pogácsával, teával, forralt borral, játékokkal, műsorokkal várjuk a látogatókat!

János Vitéz színházi előadás

János Vitéz című színházi előadás

A Déryné Program hozzájárulásával 2021.09.15-én szerdán a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házban János Vitéz című színházi előadás lesz! A részvétel ingyenes!

Koncertek Nagybajomban

Anima Sound System és Kelemen Kabátban koncert

INGYENES KONCERTEK2021. augusztus.28. (szombat)
Nagybajom, Sportcsarnok parkoló (Iskola köz 1.)18:50: Anima Sound System

20:15: Kelemen KabátbanA műsorváltozás jogát a szervező fenntartja.

Szombaton újra eXtrememan

eXtrememan Nagyatád triatlonverseny 2021

Augusztus 14-én, szombaton, várhatóan 9:00 és 13:00 óra között, újra áthaladnak Nagybajomon az eXtremeMan Nagyatád 2021 triatlonistái. A kerékpárosok a 61-es úton Böhönye felől érkeznek városunkba.

Beszámoló a családi napról

családi nap 2021

Nagy örömünkre szolgált, hogy a szigorú és hosszú bezártság után, végre megrendezhettünk egy olyan városi rendezvényt, ahogy lehetőség nyílt a családok, baráti társaságok és közösségek találkozására.

Családi nap

Családi nap AktuálisRendezvény 2021 július 17. Izgalmas kulturális, sport, zenés és szórakoztató programokkal ismét megrendezésre kerül a nagybajomi családi nap. Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket a Művelődési háznál és a sportpályán 2021. augusztus 1-én. Az említett programok mellett egészségügyi szűrőprogramokon is részt vehetnek az érdeklődők. A gyerekeknek remek kikapcsolódást jelentenek a rendezvény alatt futó kiegészítő […]