Március 15. Nagybajomban

2023 március 15.

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségen színvonalas és tartalmas műsorral emlékeztünk meg a 175 évvel ezelőtt történtekről, köszönet a résztvevőknek! A rendezvényen készült fotók a cikkben találhatók!

Ünnepeljünk együtt március 15-én!

március 15 ünnep

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete nevében tisztelettel meghívom Önt és kedves családját az 1848-as forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségre 2023. március 15-én (szerda) 17.30 órára a II. világháborús emlékműhöz, hogy együtt, fáklyás felvonulással érkezzünk a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házhoz.

Ünnepi megemlékezés és díjátadó

1956 október 23 ünnepség

Október 23-án, vasárnap délután tartottuk az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére szervezett közös megemlékezést, valamint Nagybajom Város kitüntető díjainak átadóját.

Meghívó megemlékezésre

október 23 megemlékezés

Nagybajom Város Önkormányzata és Képviselő-testülete nevében sok szeretettel meghívom Önt az 1956-os forradalom tiszteletére szervezett közös megemlékezésre, valamint Nagybajom Város kitüntető díjainak átadójára, 2022. október 23-án (vasárnap) 16 órára a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házba.

Meghívó a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

Meghívó a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

Nagybajom Város Önkormányzata szeretettel meghív és vár mindenkit a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából szervezett műsorra és megemlékezésre, 2022 június 4-én, szombaton.

Giro d’Italia „nagy rajt”, szurkoljunk együtt!

Giro d'Italia

Szurkoljunk együtt a Giro d’Italia versenyzőinek. 2022. május 8-án, vasárnap izgalmas, jó hangulatú programokkal várunk minden kedves érdeklődőt a nagybajomi Fő téren, az Internet kávézó és az általános iskola területén.

Meghívó Csokonai-Estünkre

Csokonai-Est meghívó

Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önt és kedves családját, barátait, ismerőseit 2022. május 5-én (csütörtökön) 17.00 órára a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házban tartandó jótékonysági Csokonai-Estünkre, melyen fellépnek az iskola diákjai.

Meghívó

1848-as forradalom és szabadságharc tiszteletére tartott ünnepség

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete sok szeretettel és tisztelettel hívja Önt és kedves családját az 1848-as forradalom és szabadságharc tiszteletére tartott ünnepségre 2022. március 14-én (hétfő) 10.00 órára a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házba.

Élményfestés

élményfestés

Élményfestés Nagybajomban új időpontban! A résztvevőket korlátozott számban, a regisztrálás sorrendjében fogadjuk. A szükséges eszközöket, rágcsálnivalót és laza hangulatot biztosítjuk, már csak te hiányzol! Ha eljössz egy saját készítésű, tengerparti festménnyel leszel gazdagabb! Jelentkezni a 06-20-212-6948-as telefonszámon lehet, vagy személyesen a városi könyvtárban.

Október 23. Nagybajomban

Október 23. Nagybajomban

Az önkormányzat péntek este a művelődési házban tartott ünnepi megemlékezést az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, annak hőseire emlékezve. Az ünnepség keretében Nagybajom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kitüntető díjakat adományozott.