Meghívó a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

Meghívó a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

Nagybajom Város Önkormányzata szeretettel meghív és vár mindenkit a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából szervezett műsorra és megemlékezésre, 2022 június 4-én, szombaton.

Giro d’Italia “nagy rajt”, szurkoljunk együtt!

Giro d'Italia

Szurkoljunk együtt a Giro d’Italia versenyzőinek. 2022. május 8-án, vasárnap izgalmas, jó hangulatú programokkal várunk minden kedves érdeklődőt a nagybajomi Fő téren, az Internet kávézó és az általános iskola területén.

Meghívó Csokonai-Estünkre

Csokonai-Est meghívó

Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önt és kedves családját, barátait, ismerőseit 2022. május 5-én (csütörtökön) 17.00 órára a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házban tartandó jótékonysági Csokonai-Estünkre, melyen fellépnek az iskola diákjai.

Meghívó

1848-as forradalom és szabadságharc tiszteletére tartott ünnepség

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete sok szeretettel és tisztelettel hívja Önt és kedves családját az 1848-as forradalom és szabadságharc tiszteletére tartott ünnepségre 2022. március 14-én (hétfő) 10.00 órára a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házba.

Élményfestés

élményfestés

Élményfestés Nagybajomban új időpontban! A résztvevőket korlátozott számban, a regisztrálás sorrendjében fogadjuk. A szükséges eszközöket, rágcsálnivalót és laza hangulatot biztosítjuk, már csak te hiányzol! Ha eljössz egy saját készítésű, tengerparti festménnyel leszel gazdagabb! Jelentkezni a 06-20-212-6948-as telefonszámon lehet, vagy személyesen a városi könyvtárban.

Október 23. Nagybajomban

Október 23. Nagybajomban

Az önkormányzat péntek este a művelődési házban tartott ünnepi megemlékezést az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, annak hőseire emlékezve. Az ünnepség keretében Nagybajom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kitüntető díjakat adományozott.

Színházi előadás

Színházi előadás

2021. november 3-án Ivancsics Ilona és Színtársai Életben maradtak című előadására várjuk az érdeklődőket a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házba 18.00 órai kezdéssel.

A belépőjegy 1 000 Ft, regisztrálni a 06 20 212 6948-as telefonszámon és személyesen a könyvtárban lehet.

VIII. Töklámpás kiállítás

VIII. Töklámpás kiállítás

Október 30-án, szombaton nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre Nagybajomban, a kemencesoron a Töklámpás kiállítás. Forró teával és kemencében sült tökkel várnak mindenkit a szervezők.

Meghívó közös megemlékezésre

október 23 megemlékezés 2021

Nagybajom Város Önkormányzata és Képviselő-testülete sok szeretettel és tisztelettel hívja Önt és kedves családját közös megemlékezésre az 1956-os forradalom tiszteletére, valamint Nagybajom Város kitüntető díjainak ünnepélyes átadójára.

Ősz Ízei kulturális délután

Ősz Ízei kulturális délután

Szeptember 26-án Ősz Ízei kulturális délután és termelői piac a Kemencesoron!
A rendezvényen megmérettetnek nagybajomi pálinkák, lekvárok és piték, valamint otthon elkészített madárijesztőket is várunk. Friss pogácsával, teával, forralt borral, játékokkal, műsorokkal várjuk a látogatókat!