Véradás Nagybajomban

Véradás

Kedves Véradó!


Szeretettel hívjuk és várjuk véradásra!
A véradás 2022. május 19-én 13:00-17:00 óráig lesz a Városi Sportcsarnokban, Nagybajom Iskola köz 1. sz. alatt.


Segítségüket előre is köszönjük.

Optikai kábel nyomvonal építés

útlezárás

Optikai kábel nyomvonalának építése miatt 2022. április 29-től várhatóan 2022. május 13 napjáig. A munkálatok álltal érintett útszakaszon a fenti időszakban átmeneti / időszakos útlezárás, közlekedési korlátozás lehetséges, említett útszakaszok a bejegyzésben olvashatóak.

Fontos tudnivalók!

Giro d’Italia

A május 8. vasárnapi Giro d’Italia „Nagy Rajt” Kaposvár-Balatonfüred szakaszán Nagybajom is érintett. Az alábbi időpontokban a 61-es főúton hosszirányban, így a nagybajomi Fő utca vonalán teljes lezárás lesz érvényben. A Vásártér utca és Fő utca találkozásánál 10.10 – 12.30 óráig keresztirányú átengedési pont üzemel. Az érintett időben a 61-es főúton nem lesz lehetőség közlekedni és parkolni! Kérünk mindenkit, május 8-án vasárnap vegye figyelembe a korlátozásokat!

Giro d’Italia, önkénteseket keresünk!

Giro d’Italia Nagy Rajt 2022

Örömteli hír, hogy elindult a jelentkezés a Giro d’Italia Nagy Rajt 2022 önkéntesei számára, és a mai nappal kezdetét veszi az Eseményhez kapcsolódó toborzó kampány.

Tisztelt Ebtartók, Ebtulajdonosok!

eb oltás

Tisztelt Ebtartók, Ebtulajdonosok! AktuálisKözérdekű 2022 március 18. Nagybajom Város területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-a alapján 2022. évben sor kerül az ebek összeírására a jogszabálynak megfelelően. Az eb tulajdonosa, vagy tartója köteles gondoskodni az eb éves veszettség elleni oltásának beadatásáról és az adatközlés alkalmával közölnie kell (egyéb adatokon […]

Legyél te is rendőr!

rendőrségi karrier

Hivatásos rendőrként számodra is biztosított lesz a belátható, tervszerű előmenetel. Pályád során végezz el szaktanfolyamokat, így bűnügyi nyomozó vagy helyszínelő is lehetsz, illetve sok más érdekes beosztást tölthetsz be.

Áramszünet értesítő

Áramszünet várható

Tisztelt Ügyfelünk!


Tájékoztatjuk, hogy az áramszolgáltatást időszakosan szüneteltetjük Nagybajom településen 2022. április hónap 13.-án, 08:30 órától várhatóan 14:00 óráig. A meghirdetett áramszünet oka: TR állomás karbantartása miatt.

Meghívó

meghívó

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Nagybajom Fő utca 40. (Városháza) nagytermében 2022. március 28-án (hétfő) 17.30 órakor ülést tart, melyre meghívom. A nyilvános ülést követően zárt ülés tartására kerülhet sor.

Új helyszínen a piac

Új helyszínen kerül megrendezésre a Hömpölygő nagybajomi termelői és kézműves piac: Nagybajom, Kossuth u. 12. (Nagybajomi Alapszolgáltatási Központ parkolója), március 27. vasárnap, 8.00 – 12.00 óra között. Savanyúság, befőtt, sajt, fürjtojás, kürtőskalács, péksütemények, pecsenyesütő, fa ajándéktárgyak, bio almalé, cukor és tartósítószer mentes kompótok, mézeskalács és sok más finomság!