Meghívó

meghívó

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Nagybajom Fő utca 40. (Városháza) nagytermében 2023. március 8.-án (szerda) 17:00 órakor nyilvános majd zárt ülést tart, melyre meghívom.

Meghívó

meghívó

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Nagybajom Fő utca 40. (Városháza) nagytermében 2023. február 27.-én (hétfő) 17:00 órakor nyilvános majd zárt ülést tart, melyre meghívom.

Kutyakötelesség

Kutyakötelesség

Kutyakötelesség címmel megjelent egy kutyatartási kézikönyv a NÉBIH kiadásában, mely egy rendőrségi hírlevélben hivatalunkhoz is eljutott, és szeretnénk a lakossággal megismertetni. Részletek és letölthető könyv a cikkben található.

Civil szervezetek fóruma

Civil szervezetek fóruma 2023

Egyeztető beszélgetésre hívtuk a nagybajomi civil szervezetek képviselőit január 24-én a Városháza dísztermébe. A tervezett programok listáját hamarosan feltesszük a város honlapjára.

Felhívás

kerítésen kilógó növények

Az őszi utcafórum több helyszínén elhangzott, hogy a kerítésen kilógó ágak akadályozzák a kerékpárral való közlekedést. Kérjük, a kerítéshez közel ültetett növények esetében gondoskodjanak a kilógó ágak levágásáról!

Szakácsot keresünk!

álláshirdetés, szakácsot keresünk

A Nagybajomi Vendégváró Kft. önálló munkára képes szakácsot keres. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem jelentkezzen a +3620/491-11-13-as telefonszámon, vagy személyesen a Nagybajom, Kossuth L. u.10. szám alatt található iskola konyhán, Szakonyiné Kuzma Valéria élelmezésvezetőnél.

Meghívó

meghívó

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Nagybajom Fő utca 40. (Városháza) nagytermében 2023. január 23.-án (hétfőn) 17:00 órakor nyilvános ülést tart, melyre meghívom.

Igazgatási szünet

Igazgatási szünet

Nagybajom Város Képviselő-testülete 109/2022 (XI. 28.) számú határozata alapján Nagybajom Város Önkormányzatán, a Nagybajomi Közös Önkormányzati Hivatalban igazgatási szünet lesz 2022. december 22 – 2023. január 06. között. A fenti időszakban a hivatalban az ügyfélfogadás és a hivatali ügyintézés szünetel! Az igazgatási szünet ideje alatt az Önkormányzat intézményei közül a Sportcsarnok, a Művelődési Ház és a Könyvtár is zárva tart.

Pályázat intézményvezetői beosztás betöltésére

intézményvezetői beosztás

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot hirdet az irányítói jogkörébe tartozó Nagybajomi Kulturális Intézmény, Művelődési Ház és Könyvtár rövidített neve: Nagybajomi Kulturális Intézmény (7561 Nagybajom, Kossuth Lajos utca 19.) intézményvezetői beosztásának betöltésére. A részletek letölthetőek a hírben.

Közmeghalgatás

meghívó

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2022. november 28-án (hétfőn) 17.00 órakor közmeghallgatást tart a Művelődési Ház nagytermében, melyre tisztelettel meghívom.