„Tisztítsuk meg az Országot!”

illegális hulladéklerakás

Hulladékot elhelyezni csak az arra kijelölt helyen lehet! Az illegálisan lerakott szeméthalmaz gyorsan növekszik, mert sokan úgy gondolják, adott helyre bármit le lehet rakni, hiszen már valaki ezt előttük is megtette! Kérjük, amennyiben illegális hulladéklerakást észlel, jelezze!

Lakossági fórum meghívó

lakossági napelemes rendszerek

A Nagybajomi Roma Nemzetiségi Önkormányzat nevében sok szeretettel hívom Önt a 2021. november 27-én (szombat) 14:00 óra kezdéssel megtartásra kerülő lakossági fórumra, amelynek témája a LAKOSSÁGI NAPELEMES RENDSZEREK támogatása és fűtési rendszerek korszerűsítésére kiírt pályázat.

A nagybajomi ipari park átadása

A nagybajomi ipari park átadása

A múlt héten Móring József Attila országgyűlési képviselő, dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott és Huszti Gábor, a Somogy Megyei Önkormányzat alelnöke jelenlétében átadták a nagybajomi ipari parkot.

Bursa Hungarica Ösztöndíj

Bursa Hungarica pályázat 2021

Nagybajom Város Önkormányzata, segíteni szándékozva a nagybajomi diákok tanulmányait, csatlakozott a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjrendszer 2022. évi pályázati fordulójához. A pályázatok leadási határideje: 2021. november 5.

Pályázati felhívás szociális tűzifa támogatásra

szociális tűzifa támogatás

Nagybajom Város Önkormányzata támogatást nyert a Belügyminisztérium által meghirdetett a 2021. évi szociális célú tüzelőanyag vásárláshoz kapcsolódó pályázaton. A kérelmek beadásának végső határideje: 2021. november 5.

Tájékoztató útfelújítási munkákról

Útfelújítás

októberben részleges útfelújítási munkálatokra kerül sor a Zrínyi, a Kunmajor és a Kossuth Lajos utcákban, amely miatt forgalomkorlátozás lesz érvényben. A munkálatokat október 11-én szeretnénk megkezdeni és legkésőbb november 19-én befejezni.

Áramszünet értesítő

Áramszünet várható

Felhívjuk kedves figyelmüket, hogy Nagybajomban, a Jákói utcától az OMW benzinkút és Spar áruházig 2021. október 11-én 8:30-tól – 13:30-ig, a hálózat korszerűsítése miatt ÁRAMSZŰNET VÁRHATÓ!

Meghívó

meghívó

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Nagybajom Fő utca 40. (Városháza) nagytermében 2021. szeptember 27-én (hétfő) 16.30 órakor ülést tart, melyre meghívom. A nyilvános ülést követően zárt ülés tartására kerülhet sor.

60 éves a nagybajomi Kékmadár Gyermekotthon

A Bajomi Krónika áprilisi számában részletes áttekintést kaphattunk a csecsemőotthon múltjából és jelenéből, Kovácsné Horváth Mária korábbi, valamint Bodri-Széll Gabriella jelenlegi vezetők írásaiból. 60 év telt el az 1961-es alapítás óta, és a születésnapi megemlékezés színvonala sokat sejtető volt.