FIGYELEM, felhívás útlezárásra!

Útlezárás

FIGYELEM, felhívás útlezárásra!
Szombaton délelőtt 10:15 és 11:30 között útlezárás a Kossuth utcában! A forgalom irányítását rendőrök és polgárőrök segítik.
Köszönjük megértésüket!

Meghívó a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

Meghívó a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából

Nagybajom Város Önkormányzata szeretettel meghív és vár mindenkit a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából szervezett műsorra és megemlékezésre, 2022 június 4-én, szombaton.

Meghívó

meghívó

Tisztelettel meghívom Nagybajom Város Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében 2022. május 23-án (hétfőn) 17.00 órakor tartandó nyilvános ülésére. Az ülés helye: Nagybajom Város Önkormányzat Díszterme, Nagybajom, Fő utca 40.

Agrárkamarai választás!

Május 20-án (pénteken) 6-19 óra között Somogy megyében 15 helyszínen agrárkamarai választások lesznek.Nagyon fontos, hogy Somogy minél jobban szerepeljen az országos összesítésben, lássák „SOMOGYORSZÁG” összefogását.

Véradás Nagybajomban

Véradás

Kedves Véradó!


Szeretettel hívjuk és várjuk véradásra!
A véradás 2022. május 19-én 13:00-17:00 óráig lesz a Városi Sportcsarnokban, Nagybajom Iskola köz 1. sz. alatt.


Segítségüket előre is köszönjük.

Meghívó Csokonai-Estünkre

Csokonai-Est meghívó

Sok szeretettel hívjuk és várjuk Önt és kedves családját, barátait, ismerőseit 2022. május 5-én (csütörtökön) 17.00 órára a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házban tartandó jótékonysági Csokonai-Estünkre, melyen fellépnek az iskola diákjai.

Fontos tudnivalók!

Giro d’Italia

A május 8. vasárnapi Giro d’Italia „Nagy Rajt” Kaposvár-Balatonfüred szakaszán Nagybajom is érintett. Az alábbi időpontokban a 61-es főúton hosszirányban, így a nagybajomi Fő utca vonalán teljes lezárás lesz érvényben. A Vásártér utca és Fő utca találkozásánál 10.10 – 12.30 óráig keresztirányú átengedési pont üzemel. Az érintett időben a 61-es főúton nem lesz lehetőség közlekedni és parkolni! Kérünk mindenkit, május 8-án vasárnap vegye figyelembe a korlátozásokat!

Giro d’Italia, önkénteseket keresünk!

Giro d’Italia Nagy Rajt 2022

Örömteli hír, hogy elindult a jelentkezés a Giro d’Italia Nagy Rajt 2022 önkéntesei számára, és a mai nappal kezdetét veszi az Eseményhez kapcsolódó toborzó kampány.

Áramszünet értesítő

Áramszünet várható

Tisztelt Ügyfelünk!


Tájékoztatjuk, hogy az áramszolgáltatást időszakosan szüneteltetjük Nagybajom településen 2022. április hónap 13.-án, 08:30 órától várhatóan 14:00 óráig. A meghirdetett áramszünet oka: TR állomás karbantartása miatt.

Meghívó

meghívó

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Nagybajom Fő utca 40. (Városháza) nagytermében 2022. március 28-án (hétfő) 17.30 órakor ülést tart, melyre meghívom. A nyilvános ülést követően zárt ülés tartására kerülhet sor.