Áramszünet értesítő

Áramszünet várható

Tisztelt Ügyfelünk!


Tájékoztatjuk, hogy településükön tervezett áramszünet lesz. Az érintett településrészek és időpontok megtalálhatóak a cikkben.
Köszönjük megértésüket és türelmüket!

Utcafórum!

Utcafórum

Legyen a szeptember a beszélgetések hónapja!


Utcafórumra hívom Önöket! Jöjjenek, találkozzunk, beszélgessünk az egyes utcákban felmerülő problémákról, megoldási, fejlesztési lehetőségekről!Pirka Mátyás polgármester

Pályázati támogatás a gazdák számára

Agrártámogatás gazdáknak

A mezőgazdasági kistermelők számára, tevékenységük támogatása és bővítése érdekében újranyitják azt a pályázatot, amelynek keretében 15.000 eurónak megfelelő forintösszegű, öt évre nyújtott, egyösszegű átalány támogatást biztosítanak – jelentette be Nagy István agrárminiszter.

Zárva tart a hulladékudvar

hulladékudvar

Tisztelt ügyfeleink!


Tájékoztatjuk Önöket, hogy Társaságunk üzemeltetésében lévő Nagybajomi Hulladékudvar 2022.08.20. napján ZÁRVA tart!

Pályázati felhívás szerződéses határvadász képzésre

határvadász képzés

Az általános rendőrségi feladatok ellátására létrehozott szerv alapfokú iskolai végzettségre (8 évfolyam sikeres elvégzésére) épülő képzést indít, amely eredményes teljesítése a Rendőrségnél szerződéses határvadász beosztás betöltésére jogosít.

Értesítés fogászati rendelésről

Fogászat

Tájékoztatjuk a kedves pácienseket, hogy 2022. augusztus 1-5. között a nyári szabadságolás következtében fogászati rendelés helyettesítéssel történik! Megértésüket köszönjük.

Hőségriasztás!

Hőségriasztás

Figyelem, az országos tisztifőorvos 2022. július 24. (vasárnap) 00.00 órától 2022. július 26. (kedd) 24.00 óráig III. fokú hőségriasztást rendelt el. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a kánikula bárkinek okozhat egészségi panaszokat, kellemetlen tüneteket, rosszullétet.

Lomtalanítás Nagybajomban

hulladék szállítás

A Kaposvári Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az Önkormányzat szervezésében és megbízásából Nagybajomban 2022. június 16-án (csütörtökön) lomtalanítást végez.