Ünnepeljünk együtt március 15-én!

március 15 ünnep

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete nevében tisztelettel meghívom Önt és kedves családját az 1848-as forradalom és szabadságharc tiszteletére rendezett ünnepségre 2023. március 15-én (szerda) 17.30 órára a II. világháborús emlékműhöz, hogy együtt, fáklyás felvonulással érkezzünk a Pálóczi Horváth Ádám Művelődési Házhoz.

Meghívó

meghívó

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Nagybajom Fő utca 40. (Városháza) nagytermében 2023. február 27.-én (hétfő) 17:00 órakor nyilvános majd zárt ülést tart, melyre meghívom.

Kutyakötelesség

Kutyakötelesség

Kutyakötelesség címmel megjelent egy kutyatartási kézikönyv a NÉBIH kiadásában, mely egy rendőrségi hírlevélben hivatalunkhoz is eljutott, és szeretnénk a lakossággal megismertetni. Részletek és letölthető könyv a cikkben található.

Civil szervezetek fóruma

Civil szervezetek fóruma 2023

Egyeztető beszélgetésre hívtuk a nagybajomi civil szervezetek képviselőit január 24-én a Városháza dísztermébe. A tervezett programok listáját hamarosan feltesszük a város honlapjára.

Szakácsot keresünk!

álláshirdetés, szakácsot keresünk

A Nagybajomi Vendégváró Kft. önálló munkára képes szakácsot keres. Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem jelentkezzen a +3620/491-11-13-as telefonszámon, vagy személyesen a Nagybajom, Kossuth L. u.10. szám alatt található iskola konyhán, Szakonyiné Kuzma Valéria élelmezésvezetőnél.

Pályázat intézményvezetői beosztás betöltésére

intézményvezetői beosztás

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot hirdet az irányítói jogkörébe tartozó Nagybajomi Kulturális Intézmény, Művelődési Ház és Könyvtár rövidített neve: Nagybajomi Kulturális Intézmény (7561 Nagybajom, Kossuth Lajos utca 19.) intézményvezetői beosztásának betöltésére. A részletek letölthetőek a hírben.

Változás a nagybajomi fogorvosi rendelőben

Hírek - Fogorvosi tájékoztató

Dr. Szőke Imre János fogorvos tájékoztatása szerint, 2022. november 08-tól a fogászati rendelést időpont foglalásával tudják a páciensek igénybe venni. A korábban alkalmazott sorszámhúzás megszűnik. Időpont november 7-től a 82/556-905-ös telefonszámon kérhető.

Rendőrségi hírlevél

Mindenszentek és Halottak Napja

Közeleg Mindenszentek és Halottak Napja, Szomorú tapasztalat, hogy a kegyelet napjaiban a temetőkben és közvetlen környezetükben gyakrabban fordulhat elő zseblopás, gépkocsi-feltörés, kerékpárlopás, rablás, valamint a sírokról történő virág és koszorú eltulajdonítás, továbbá az ingatlantulajdonos távollétét kihasználva lakásbetörés, illetve besurranás.

Rendőrségi hírlevél

A csalók által használt újabb módszerekkel kapcsolatban jelent meg a rendőrség felhívása, melynek részletei és az aktuális hírlevelek a cikkben találhatóak.