Nagybajom város logója

Meghívó

meghívó

Nagybajom Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. szeptember 13-án (szerdán) 18:00 órai kezdettel nyilvános, majd zárt ülést tart a Városháza nagytermében, amelyre tisztelettel meghívom.

A fizioterápiás kezelés szünetel

fizioterápiás kezelés

Tisztelt Betegek!

2022. augusztus 2-tól (kedd), augusztus 19-ig (péntek) a fizioterápiás kezelés szabadság miatt szünetel. Megértésüket köszönjük.

Lakossági azbesztmentesítési pályázat

azbesztmentesítés

Figyelem, lehetőség azbesztmentesítésre! A pályázat természetes személyeknek szól, akik rendelkeznek hulladékszállítási díj számlával az adott ingatlan tekintetében.

Optikai kábel nyomvonal építés

útlezárás

Optikai kábel nyomvonalának építése miatt 2022. április 29-től várhatóan 2022. május 13 napjáig. A munkálatok álltal érintett útszakaszon a fenti időszakban átmeneti / időszakos útlezárás, közlekedési korlátozás lehetséges, említett útszakaszok a bejegyzésben olvashatóak.

Legyél te is rendőr!

rendőrségi karrier

Hivatásos rendőrként számodra is biztosított lesz a belátható, tervszerű előmenetel. Pályád során végezz el szaktanfolyamokat, így bűnügyi nyomozó vagy helyszínelő is lehetsz, illetve sok más érdekes beosztást tölthetsz be.

Röplabdás sikerek

Röplabda

A Nagybajomi DRC röplabdásai a közelmúltban több ízben is megmérettették magukat. A versenyek alkalmával ismét több kiváló helyezés született.

Nagybajomi Roma Nemzetiségi Önkormányzat hírei

Nagybajomi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

A Nagybajomi Roma Nemzetiségi Önkormányzat híreiben szó esik az az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban kialakult helyzetről, adományozásról és adomány gyűjtésről és a lakossági napelemes rendszerek támogatásáról is.