Értesítés fogászati rendelésről

Fogászat

Tájékoztatjuk a kedves pácienseket, hogy 2022. augusztus 1-5. között a nyári szabadságolás következtében fogászati rendelés helyettesítéssel történik! Megértésüket köszönjük.

Önkéntes Katonai Szolgálat lehetősége

Önkéntes Katonai Szolgálat

Az Önkéntes Katonai Szolgálat egy maximum 12 hónapig fenntartható jogviszony, egy – kvázi – honvédelmi célú képzés, melyet a kaposvári logisztikai ezred laktanyájában, hétfőtől péntekig, napi 8 órában lehet végezni.

A fizioterápiás kezelés szünetel

fizioterápiás kezelés

Tisztelt Betegek!

2022. augusztus 2-tól (kedd), augusztus 19-ig (péntek) a fizioterápiás kezelés szabadság miatt szünetel. Megértésüket köszönjük.

Lakossági azbesztmentesítési pályázat

azbesztmentesítés

Figyelem, lehetőség azbesztmentesítésre! A pályázat természetes személyeknek szól, akik rendelkeznek hulladékszállítási díj számlával az adott ingatlan tekintetében.

Optikai kábel nyomvonal építés

útlezárás

Optikai kábel nyomvonalának építése miatt 2022. április 29-től várhatóan 2022. május 13 napjáig. A munkálatok álltal érintett útszakaszon a fenti időszakban átmeneti / időszakos útlezárás, közlekedési korlátozás lehetséges, említett útszakaszok a bejegyzésben olvashatóak.

Tisztelt Ebtartók, Ebtulajdonosok!

eb oltás

Tisztelt Ebtartók, Ebtulajdonosok! AktuálisKözérdekű 2022 március 18. Nagybajom Város területén az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B. §-a alapján 2022. évben sor kerül az ebek összeírására a jogszabálynak megfelelően. Az eb tulajdonosa, vagy tartója köteles gondoskodni az eb éves veszettség elleni oltásának beadatásáról és az adatközlés alkalmával közölnie kell (egyéb adatokon […]

Legyél te is rendőr!

rendőrségi karrier

Hivatásos rendőrként számodra is biztosított lesz a belátható, tervszerű előmenetel. Pályád során végezz el szaktanfolyamokat, így bűnügyi nyomozó vagy helyszínelő is lehetsz, illetve sok más érdekes beosztást tölthetsz be.

Új helyszínen a piac

Új helyszínen kerül megrendezésre a Hömpölygő nagybajomi termelői és kézműves piac: Nagybajom, Kossuth u. 12. (Nagybajomi Alapszolgáltatási Központ parkolója), március 27. vasárnap, 8.00 – 12.00 óra között. Savanyúság, befőtt, sajt, fürjtojás, kürtőskalács, péksütemények, pecsenyesütő, fa ajándéktárgyak, bio almalé, cukor és tartósítószer mentes kompótok, mézeskalács és sok más finomság!

Röplabdás sikerek

Röplabda

A Nagybajomi DRC röplabdásai a közelmúltban több ízben is megmérettették magukat. A versenyek alkalmával ismét több kiváló helyezés született.