„Tisztítsuk meg az Országot!”

illegális hulladéklerakás

Hulladékot elhelyezni csak az arra kijelölt helyen lehet! Az illegálisan lerakott szeméthalmaz gyorsan növekszik, mert sokan úgy gondolják, adott helyre bármit le lehet rakni, hiszen már valaki ezt előttük is megtette! Kérjük, amennyiben illegális hulladéklerakást észlel, jelezze!

Lakossági fórum meghívó

lakossági napelemes rendszerek

A Nagybajomi Roma Nemzetiségi Önkormányzat nevében sok szeretettel hívom Önt a 2021. november 27-én (szombat) 14:00 óra kezdéssel megtartásra kerülő lakossági fórumra, amelynek témája a LAKOSSÁGI NAPELEMES RENDSZEREK támogatása és fűtési rendszerek korszerűsítésére kiírt pályázat.

A nagybajomi ipari park átadása

A nagybajomi ipari park átadása

A múlt héten Móring József Attila országgyűlési képviselő, dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott és Huszti Gábor, a Somogy Megyei Önkormányzat alelnöke jelenlétében átadták a nagybajomi ipari parkot.

VIII. Töklámpás kiállítás

VIII. Töklámpás kiállítás

Október 30-án, szombaton nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre Nagybajomban, a kemencesoron a Töklámpás kiállítás. Forró teával és kemencében sült tökkel várnak mindenkit a szervezők.

60 éves a nagybajomi Kékmadár Gyermekotthon

A Bajomi Krónika áprilisi számában részletes áttekintést kaphattunk a csecsemőotthon múltjából és jelenéből, Kovácsné Horváth Mária korábbi, valamint Bodri-Széll Gabriella jelenlegi vezetők írásaiból. 60 év telt el az 1961-es alapítás óta, és a születésnapi megemlékezés színvonala sokat sejtető volt.

Könyvtár nyitva tartás ősztől

Könyvtár nyitva tartás

Kedves olvasóink a Gyergyai Albert Könyvtár nyitvatartási ideje az ősz folyamán megváltozik. Továbbra is várjuk az olvasni vágyókat a megváltozott nyitvatartási időszakban!

Vállalkozók figyelmébe!

Ipari park pályázat

Az Önkormányzat bérbe adja továbbá a területen felépített üzemi épületet és a hozzá tartozó kiszolgáló egységeket is, együtt, vagy megbontva. A mintegy 8 hektárnyi terület kedvező fekvése és adottságai miatt kiváló lehetőséget biztosít vállalkozások telephelyének kialakításához.

Védettségi igazolvány kell az ingyenes ellátáshoz

Hírek - Fogorvosi tájékoztató

Mostantól az állam az ingyenes ellátás igénybevételének feltételéül szabja az érvényes védettségi igazolvány meglétét. Hírünkben elolvashatja az ellátással kapcsolatos változásokat, teendőket.