Nagybajom város logója
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Nagybajomi Vendégváró Kft.

Székhelye: 7561 Nagybajom Fő u 40.

Telephelye: 7561 Nagybajom, Iskola köz 1. sz.

Elérhetőségek: +36 82 556 984

Ügyvezető: Szakonyiné Kuzma Valéria

Főtevékenység: Egyéb vendéglátás

Nagybajom Város Önkormányzat részéről 100% tulajdoni hányadban alapította közétkezését céljából a Nagybajomi Vendégváró Kft-t. A vállalkozás látja el a Nagybajomi Mesevár Óvoda és Bölcsőde óvodásainak és bölcsőseinek, a Nagybajomi Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Kollégium, a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény Nagybajomi Tagintézménye diákjainak, és igény szerint az intézményekben dolgozók étkeztetését egyaránt. 

A gyermekek étkeztetése mellett a szociális étkeztetés a Nagybajomi Szociális és Gyermekjóléti Fenntartó Társuláson keresztül az időskorúak és a szociálisan rászorultak étkezési ellátását is biztosítja. 

Vendégétkeztetés

A lakosság részéről lehetőség van ebédrendelésre vendégétkeztetés keretében. Ez két fogásos menüebédet biztosít a megrendelőknek kedvező térítési díj fejében, akár rendszeres, akár alkalmankénti megrendelés esetén egyaránt.
A Vendégváró Kft. dolgozói az év minden napján, ünnepnapok (kivéve karácsony és újév napjait) esetében is biztosítja a melegételt azok számára, akik igényt tartanak a közétkeztetési szolgáltatásra.

Rendezvényszervezés

A Vendégváró Kft. különböző rendezvények, mint pl. esküvők, ballagások és egyéb családi összejövetelekre megrendelés esetén étkezést biztosít, akár hidegtálak, akár főtt étel formájában.

Nagybajom Város Önkormányzata 2020-ban pályázati támogatásból a 107 millió forintos fejlesztéssel egybekötött felújítást végez 2021 nyarán az iskola konyhában. A konyha feltételeinek javítása mellett a Vendégváró Kft. rendezvényszervezési szolgáltatását is bővíteni szeretnénk.