Nagybajom város logója

Felnőttképzés, felnőttoktatás

A Nagybajomi Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola intézménye az általános iskola befejezéséhez nyújt segítséget azoknak a már nem tanköteles korú fiataloknak és felnőtteknek, akik szeretnének alapfokú végzettséget igazoló bizonyítványt szerezni. Az elsajátítandó tananyagot, nyomtatott formában biztosítjuk a jelentkezőknek, akiknek önállóan kell felkészülniük. Minden félévben megszervezzük az osztályozó vizsgákat – januárban és júniusban, a jelentkezők létszámától függően augusztusban is tudunk lehetőséget biztosítani a javító vizsgákkal egyidőben is. Mivel a megyében csak a nagybajomi általános iskola foglalkozik a felnőttek vizsgáztatásával, ezért nagyon sokan jelentkeznek hozzánk. Egy adott vizsgaidőszakban maximum 15 embernek van lehetősége számot adni tudásáról. 

A jelentkezés módja: személyesen van lehetősége mindenkinek arra, hogy vizsgára jelentkezzen az iskolában Ballér Jánosné iskolatitkárnál. 

Bővebb információt a képzésről, vizsgáztatásról az alábbi telefonos és elektronikus elérhetőségek egyikén lehet kérni:

  • Telefon: 82/556-980,
  • E-mail: titkarsag@csokonaiiskola.hu.

A hallgatónak magával kell hoznia az előző bizonyítványát és a személyes okmányait (személyi igazolvány, lakcímkártya, TAJ kártya).